fredag 13 juli 2012

Spöregn.

Kolonist.

I dag har det regnat! Enormt mycket, det bara vräkte ned. Trots det åkte vi ut till kolonilotten, inte för att sitta där i en solstol och känna hur regnet sakta men säkert blötte ner oss från topp till tå. Nej vi hade ett viktigare ärende, vi har köpt en ny gräsklippare och jag ville åka ut med den till kolonilotten så den skulle börja aklimatisera sig.

Vi trodde att vi skulle vara ensamma på området på grund av regnet, men döm om vår förvåning när en av våra grannar stod där i hällregnet och plockade regntvättade jordgubbar! Kolonister är ett tufft släkte, vi reagerade inte så mycket heller eftersom vi vet att det är så.

Nog om detta, jag packade upp gräsklipparen men klippte inget gräs, jag ville inte att klipparen skulle bli blöt om hjulen så den åkte direkt in i förrådet där det är torrt och skönt, den verkade trivas.

Sedan åkte vi hem, och eftersom vi har garage till bilen och paraplyer för färden mellan garage och bostad så kom vi hem helt torra. Det var skönt, men vi skänkte en tanke till vår säkert vid det laget väldigt blöta jordgubbsplockande kolonigranne. Men å andra sidan får vi inte äta jordgubbar i kväll.

Hans, som vanligt på hissnande äventyr.

Inga kommentarer: