söndag 31 juli 2011

Vi väntar.

Nelly.


Vi går i väntans tider, i eftermiddag är Elisabeth, Alex och Nelly hos oss, varför det blev en bild på Nelly är för att hon är snyggast av dom tre, dom är väl inte så fula dom andra heller men dom förlorar på grund av den hårda konkurensen. Dessutom har dom inte rosa öron.

I alla fall blir det roligt när dom kommer hit, det är inte så ofta vi träffas så visst väntar vi, det är ju Alex och Nelly som kommer i första hand, det är ju dom som hinner förändras mest för varje gång vi ser dom, ta inte illa upp Elisabeth, nog förändras du också men det är inte lika intressanta förändringarna och du har ju haft din storhetstid i våra ögon när du var i deras ålder.

Nu ska vi ut i solen ett tag så vi ser solbrända och fräscha när vi träffas, eller vid vår ålder kanske man mest blir skrynkligare av solen.

Vi syns, Hans.

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Jag som trodde att jag bara blev snyggare och snyggare!! Men ni kanske inte förstår er på riktig kvalité när ni stöter på den! Jag är ju rätt unik. :)

Vi går här och väntar på att få åka. Nu närmar det sig. Vi ska äta lite, sedan drar vi! Det ska bli så mysigt att träffas!
Kram E. - hon utan rosa öron ni vet...