onsdag 22 oktober 2008

PRO 60 År.


Vi var med på festen! Tillsammans med ca 600 andra människor firade vi på Piteå Havsbad att PRO-Norrbotten fyllde 60 år.
Tänk att under alla dom sextio åren har jag funnits med! Inte som pensionär, men jag har funnits.
Festen började kl. 14,00 och eftersom vi åkte buss dit så kom vi i rätt tid, i samband med att vi gick in upptäckte vi att vi glömt biljetterna hemma! Det var ju inte bara att ta bussen hem eftersom den skulle gå klockan 21,00. Nå dom var snälla vi fick komma in sedan dom kollat att vi fanns med på en lista över deltagare: Hans Söderberg x 2 stod det så även min fru var välkommen.
Det var bordsplacering och vi hamnade vid ett bord med bara trevliga människor, där stod redan en förrätt och väntade, den åt vi upp så det började bra. Efter det sa toasmastern att vi fick börja knapra på förrätten och sedan skulle det bli tal, så vi låg liksom före tidschemat.
Talen blev lite långtråkiga men sedan fick vi mat och då piggnade vi till igen..
Det blev en hel del underhållning, bäst var pro-kören från Boden (Bilden).
Så började dansen,Vi var uppe redan första biten, det var lite "sällsynt" eftersom vi inte dansat på närmare tio år men det gick över förväntan och var kul så om det inte går över börjar vi nog springa på dans igen, nä förresten vi är nog för lata.
Vi klev på bussen och var i vårt lilla hem vid 22,30.
Det var för oss nu för tiden en lite ovanligare kväll men trevligt som omväxling.
Hans. Dansant för en kväll.

Inga kommentarer: