tisdag 20 oktober 2009

Barnbarnsbarnsligt.

Pettson och Findus fikar.
Det är toppen med barnbarn, i lagomt långa pass föståss, men extra bra är att man kan gå och kolla på barnsliga saker som tillexempel på lördag när jag och min fru tog med vårt barnbarn Alex och gick till Norrbottensteatern för att titta på föreställningen "Findus flyttar ut". Det är en historia skriven direkt för teatern (efter vad jag läst) och alltså inte efter någon gammal serietidning som man redan läst när man var liten.

Det var bra, det tyckte vi alla tre, jag kan verkligen rekommendera den, i och för sig måste man nog vara lite barnslig men nog finns det lite för en vuxen också. Men för våran del är det nog som Alex sa när vi pratade om barnslighet och nån frågade om han tyckte mormor och morfar var barnsliga: "Ja morfar är väldigt barnslig men mormor är lite mer ordentlig." så då fick man veta sanningen sedd genom en sjuårings ögon.

På söndag blev det nya äventyr, men nu blev det bio.Vad som gällde var den nya animerade filmen "Upp", vi var tre gentlemän som fick den stora glädjen att se filmen, för att tala tidningsspråk så var det: Alex 7, Fredrik 17 och Hans 73. Man kan väl säga att vi var en mixad grupp vad gällde ålder i alla fall men alla tre var nöjda efter biobesöket, den ska ni gå och se! Skitbra film, den har också fått fem getingar i Expressen, det är heller inte en film som man måste vara barn för att tycka om men även Alex 7 tyckte det var det bästa han sett, även om det kanske på ett barns sätt menades det bästa den kvällen. Men även vi andra tyckte den var bra så ragga upp en unge om ni ingen äger och gå och se den!

Hans, lättroad.




Inga kommentarer: