lördag 9 mars 2013

Fotosafari.

Stefan fotar.
 

Vi har haft en nattgäst i natt, det är Stefan som sovit över vilket inte händer allt för ofta nu för tiden. Det hela började med att vi skulle på teater i går eftermiddag men strax innan vi skulle dit fick vi veta att teaterföreställningen var inställd på grund av sjukdom! Snopet.

Nå Stefan blev kvar över natten eftersom han redan åkt in till stan för teaterbesöket som inte blev av. I dag när vi vaknade flödade solen över allt och alla här i Luleå så Stefan och jag bestämde oss för att dra ut på en fotosafari, det är en företeelse som händer någon gång då och då. Företrädesvis sker liknande safaris på våren när vi går ut för att fotografera vårfåglar, nu är detta inte alltid så givande eftersom fåglar har vingar och flyger sin väg så fort man höjer kameran.

Nu blev det nästan samma sak, vi bestämde att gå ut till isbrytarna och fota dom på nära håll, nu vill jag inte påstå att dom har vingar och flög iväg, men borta var dom redan när vi kom till deras kajplats. Man får väl hoppas att det var för att dom var ute på havet och jobbade. I stället fotade vi varandra ( en sak som vi kunde gjort hemma) samt en massa snödrivor och andra än så länge fasta föremål, vi får väl se om en månad hur eviga dom var.

Det var i alla fall en härlig promenad, när vi gick mot isbrytarna hade vi solen i ansiktet och vinden i ryggen, det var skönt, hem var det tvärt om men hem nåste man ju.Nu är vi hemma, Stefan ligger på soffan och vilar sig efter utflykten medan jag pigg som en ekorre sitter här och bloggar.

Hans, som det verkar evigt ung.

Inga kommentarer: