söndag 25 juli 2010

Regn.

Blommor behöver omvård även i regn.

Nu är vi ensamma igen, våra sommarbesökare från Borås har startat hemresan och vi upplever en tystnat som vi inte haft på två veckor, det är skillnad på en familj på sju personer och en på två, både i rörelser och ljud. När då vi två som är ensamma igen inte är bara mogna människor utan övermogna och dom som besökt oss bland annat bestod av tre barn mellan ett och tretton år så förstår ni skillnaden.

Det är nyttigt med lite liv ibland så nog saknar vi er men samtidigt får vi väl erkänna att tystnaden har sin charm den också. Problemet är att vi ses för sällan så det blir intensivt, flytta till Luleå så kan vi ses varje dag om vi vill.

Vi bestämde att vi skulle till kolonilotten i dag så fort vi vaknade, tyvärr gick det inte så fort att komma iväg så det hann börja regna vilket inte ingick i ritningarna. Nu är vi ju gamla och tröga så det gick inte att ändra sig när väl siktet var inställt, så vi åkte till lotten i ösregn. Inte var det så hemskt, vi hade regnkläder och jobbade på där ett bra tag, det kändes friskt och vi gjorde mycket nytta. Sedan var det skönt att komma hem också och få på torra kläder.

Hans, numera torr igen.

Inga kommentarer: