måndag 21 september 2009

Blå grodorna.

Peter Karlsson.

När vi röstade i kyrkovalet var det förmiddag, nästan morgon eftersom vi sov så länge, det var direkt från sängen och in i röstbåset. På eftermiddagen närmare bestämt 15,00 gick vi tillsammans med herrskapet Norman till Kulturens Hus för att titta på Peter Karlsson och blå grodorna. Det var inga dåliga grejer, dom var bra! Kommer dom i närheten så gå och titta, det är värt vartenda öre, bra musik och häftiga låtar och sedan var dom ju så roliga, nu var det Peter Karlsson som stod för det roliga, han pratade hela tiden mellan, före och efter låtarna, det var många bra historier dom flesta från trakten av Leksand.

Nu kommer jag inte ihåg alla annars skulle jag återberättat någon, jag minns en som handlade om en get som hette Greta men den lämpar sig inte för denna blogg eftersom bloggen är seriös, Sedan hade han en om en gubbe som lärde sig engelska med hjälp av en kurs på linguafone men den kan jag inte heller ta eftersom den måste berättas, inte skrivas, man måste härma gubben.

Sedan var det en sann historia som handlade om när han var med i ett band som fått en spelning på Gröna Lund där alla kompisarna blev så fulla innan dom kom fram så han som bara var sexton, aldrig kört bil och aldrig varit i Stockholm var tvungen köra vilket var rätt så krångligt. Men den är väldigt lång så den ryms inte här men alla både historier och låtar är värda att höra så köp biljetter om dom kommer till era trakter och lyssna på föreställningen. Han sa också att de bästa recensioner dom fått var här i Luleå när en recensent (Rolf Nilsén) skrev: "Har ni inte fått tag i biljetter så smit in".

Förutom Peter Karlsson så var det tre män och en kvinna, var dom blå grodorna var vet jag inte.

Hans, nöjd med söndagen.




Inga kommentarer: