torsdag 2 juli 2009

Tur och retur söderut.

Rhododendron i Frufällan.

Jomenvisst, vi har varit på skolavslutning i Frufällan, det var en blöt tillställning, inte så att barnen och föräldrarna drack sig redlösa utan därför att det regnade hela dagen. Dom har inte bättre somrar i södra Sverige, i alla fall inte den dagen.

Men en sak har dom som vi har lite svårt med, rhododendron, dessa buskar var i högform när vi var där på besök och jag måste säga det är vackert. Kanske jag tycker så för att jag inte är van att se dom, det har gjorts försök här uppe men resultatet har varit klent, något år har väl någon enstaka levt innan dom frusit bort.

Vi åkte hem med två barnbarn i bagaget och behöll dom ett tag vilket var roligt som vanligt, vi träffar dom alltför sällan men när det sker kommer vi bra överens men tiden går fort när man har roligt sägs det och nu har dom varit hemma ett bra tag.

Under tiden dom var hos oss började sommaren på allvar och har hållit i sig till i dag, nu verkar det bli sämre men det är faktiskt så att jag börjat längta efter regn så det blir nog bra.

Vi tillbringar större tiden av dagarna på kolonilotten och mår bra.

Hans, rätt så solbrun.



Inga kommentarer: